Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρωινό

Γιαούρτι με μήλο

Η συνταγή αυτή συνδυάζει το γιαούρτι, μία καλή πηγή ασβεστίου, με το βρασμένο μήλο, που προσφέρει ποικιλία βιταμινών και μία ευχάριστη και φυσική γλυκιά γεύση.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πρώτα βήματα ένταξης του παιδιού στις στερεές τροφές.

Συστατικά
  • 1 μήλο καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες
  • ½ φλιτζάνι νερό
  • 1 φλιτζάνι πλήρες γιαούρτι
Παρασκευή
  • Σε μία μικρή κατσαρόλα βάλτε το μήλο και το νερό να βράσουν μαζί. Σιγοβράστε για 10 λεπτά, μέχρι το μήλο να γίνει πολύ μαλακό.
  • Λιώστε το μήλο σε ένα μίξερ και αφήστε το να κρυώσει.
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε το γιαούρτι με τον πουρέ μήλου.